Szálláslehetőségek

Faház:

A tábor területén hatszemélyes faházak várnak rátok, melyeket folyamatosan töltünk fel, tehát érdemes időben foglalni, mert a helyek száma véges.

A faházakban egy légtérben található a 6 férőhely emeletes ágyakon, a mosdókat pedig a faházakon kívül, a tábor területén találjátok.

Az egy név alatt vásárolt szálláshelyeket automatikusan egy faházba tesszük. Ha külön vásároltatok, de szeretnétek egy faházban aludni, írjátok meg az info@waldorfeszt.hu e-mail címre a részleteket (vásárlók neve, foglalást igazoló kódok).

Árak:

Egyéni faházas férőhely 9.900 Ft

3 éjszaka (június 4-6), 1 fő részére

Faház + bérlet kedvezményeink

Elővétel

6 + 6 KEDVEZMÉNY 118.900 Ft

Álljatok össze hatan! Foglaljatok egy hatfős faházat közösen, és 130.800 Ft helyett 118.900 Ft-ért megkaptok egy teljes faházat + 6 db bérletet. Az akció a készlet erejéig tart.

A 6+6 kedvezmény 6 bérletet és 6 faházas szálláshelyet tartalmaz 4 nap 3 éjszakára, azaz június 4-7-ig tartózkodhattok vele a fesztivál területén.

II. Elővétel

6+6 Kedvezmény 128.900 Ft

Álljatok össze hatan! Foglaljatok egy faházat közösen, és 142.800 Ft helyett 128.900 Ft-ért megkaptok egy teljes faházat + 6 db bérletet. Az akció a készlet erejéig tart.

A 6+6 kedvezmény 6 bérletet és 6 faházas szálláshelyet tartalmaz 4 nap 3 éjszakára, azaz június 4-7-ig tartózkodhattok vele a fesztivál területén.

Faházban akarok aludni!

Sátor

A kényelmetek érdekében idei újításként egy őrzött és elkerített kempinggel várunk titeket a fesztivál területén, a Szőnyi Táborban. Ahhoz, hogy itt sátrazni tudjatok, kempingjegyet kell vásárolnotok. A kempingjeggyel az őrzött és elkerített sátortábor területére tudtok belépni június 4-7-ig, és ott a sátratokat felállítani.

A kempingjegyet tehát minden, a kemping területén alvó fesztiválozónak meg kell vásárolnia, függetlenül attól, hogy állít-e saját sátrat vagy másokkal alszik közösen.

Sátrazni fogok!

Kapcsolat

email: info@waldorfeszt.hu

program: program@waldorfeszt.hu