Szállás

Faház információk

A tábor területén hatszemélyes faházak várnak rátok, melyeket folyamatosan töltünk fel jelentkezőkkel, tehát érdemes időben foglalni, mert a helyek száma véges.

Szálláshely 1 fő részére 3 éjszakára (július 1-4) egy hatszemélyes faházban a Szőnyi Tábor területén.

A faházakban egy légtérben található a 6 férőhely, a mosdókat pedig a faházakon kívül, a tábor területén találjátok.

Az egy név alatt vásárolt szálláshelyeket automatikusan egy faházba tesszük. Ha külön vásároltok, de egy házban szeretnétek aludni, írjatok nekünk az info@waldorfeszt.hu e-mail címre Szállás tárggyal, a nevetekkel és a vásárlást igazoló kódokkal.

6+6 kedvezmény - II. elővétel

Második elővételi szakaszban az árak a bérlet árnövekedéshez alkalmazkodnak, ez a 6+6 kedvezményt is érinti. Ebben a kategóriában 142 800 Ft helyett 128 900 Ft-ért megkaptok egy teljes faházat + 6 db bérletet, egy bérlet ezek közül ajándék! Az akció a készlet erejéig tart.

A 6+6 kedvezmény 6 bérletet és 6 faházas szálláshelyet tartalmaz 3 éjszakára, és július 1-4-ig tartózkodhattok vele a fesztivál területén.

Sátor információk

Sátrazni és függőágyazni is csak a megváltott sátorjegyekkel lehetséges, ezt külön karszalaggal jelezzük majd!

Sátrazni és függőágyazni is csak az arra kijelölt területen lehetséges.

A sátortábor kijelölt terület, de nem őrzött, így mindenkinek saját magának kell gondoskodnia az értékeiről, a fesztivál azért felelősséget nem vállal! Rendelkezésre áll az infópultban 0-24-es csomagmegőrző, melynek használatbavételét ajánljuk, jó szokott lenni ott a hangulat! ☺

Telefon és más elektronikai eszköz töltésére is az infópultban van lehetőség.

Zuhanyzás: a sátorhelyek közelében kialakítunk „nomád zuhanyt”, amely arra szolgál, hogy környezettudatos eszközökkel megtisztuljatok, felfrissüljetek! Utántöltős, hidegvizes zuhanyok lesznek, s fontos, hogy csak természetes szappannal lehet használatba venni, ugyanis a víz szabadelfolyásos. Az infópultnál rendelkezésre állnak „hagyományos” zuhanyzók is, de annak a kapacitása véges, ezért ha tudod, használd a nomád zuhanyt!

WC: a helyszínen 5 db mobil WC-t helyezünk el, valamint az infópult mögött szintén találhatóak további WC-k.